+38 (097) 321-23-23

romano.teos@gmail.com

Київ, Україна

часто я десь в Азії

09:00 - 21:00

Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом www.roman-teos.com

Ця Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом www.roman-teos.com  (далі – Політика конфіденційності) була розроблена та опублікована на веб-сайті www.roman-teos.com , щоб уникнути будь-яких непорозумінь та конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, у цій Політиці конфіденційності пояснюється, які види інформації можуть збиратися та зберігатися, а також, як може використовуватись та надаватися ця інформація.

  1. Відвідувач не може використовувати цей веб-сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатися в роботу даного веб-сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на цьому веб-сайті, не через стандартний інтерфейс.
  2. Відвідувач повинен використовувати цей веб-сайт виключно згідно з нормами чинного законодавства України. Якщо адміністрація веб-сайту виявить порушення відвідувачем цієї Політики конфіденційності або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачу доступ до веб-сайту.
  3. Адміністрація веб-сайту може будь-коли переглянути цю Політику конфіденційності.

4 . Збір та використання персональних даних:

4.1 Персональні дані – це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2 Персональні дані можна отримати через різні канали зв’язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів веб-сайту, письмово або електронною формою на веб-сайті.

4.3 Відвідувачу на веб-сайті www.roman-teos.com може бути запропоновано ввести персональні дані за його згодою. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на веб-сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook, ВКонтакті, Інстаграм, YouTube, WeChat, Viber , WhatsApp, Telegram.

4.4 Під час реєстрації на веб-сайті www.roman-teos.com відвідувач дає згоду на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він цим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.5 Адміністрація www.roman-teos.com може збирати дані про відвідування веб-сайту або з’єднання, які проходять через веб-сайт. Ця інформація може містити з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в Інтернеті.

4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», а також НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом трьох років після того, як суб’єкт персональних даних не є відвідувачем веб-сайту www.roman-teos.com .

4.8 Сервер, яким користується www.roman-teos.com , тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адресу комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу та URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на веб-сайт www.roman-teos.com , кількість байт, переданих під час сесії.

4.9 Під час роботи веб-сайту www.roman-teos.com використовуються файли cookie. З їхньою допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження настройок користувачів та інших відомостей. Відвідувач може настроїти браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їхнє надсилання.

4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт www.roman-teos.com безпечним, захищеним та зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та запуск. Файли cookie також дають змогу відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11 За допомогою системи Google Analytics адміністрація www.roman-teos.com збирає статистику про відвідування веб-сайту www.roman-teos.com , таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, що була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, які були відвідані до та після веб-сайту www.roman-teos.com та ін. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється лише в сукупності.

4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на веб-сайті www.roman-teos.com , зокрема реєстрацію. Адміністрація www.roman-teos.com ніколи навмисно не збиратиме дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не розголошуватиме їх третій стороні без відповідного дозволу. Адміністрація www.roman-teos.com радить батькам та опікунам стежити за тим, які веб-сайти відвідують їхні діти.

4.13 Веб-сайт www.roman-teos.com може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що Google Inc. обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до  політики конфіденційності  Goolge Inc.

5 . Веб-сайт www.roman-teos.com може містити посилання на веб-сайти, які не керуються адміністрацією www.roman-teos.com . Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

6 . Технічне оснащення сторінок веб-сайту www.roman-teos.com може включати модулі:

— Соціальна мережа Facebook (facebook.com), управління якою походить зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, США, телефон: +1 (650) 543-4800;

— Інформаційна мережа Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958 ;

– Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

– Соціальної мережі LinkedIn (linkedin.com), управління якою здійснюється з офісу компанії LinkedIn Corporation, який знаходиться за адресою: 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Обробкою ваших персональних даних, наданих та зібраних LinkedIn, займається компанія LinkedIn Ireland Limited, зареєстрована за адресою: Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland.

– Соціальної мережі «ВКонтакте» (vk.com), управління якою здійснюється з офісу ТОВ «В Контакті», що знаходиться за адресою: вул. Тверська, д. 8, літ. Б, р Санкт – Петербург, 191015, Росія.

— Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650) 253-0000.

6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на веб-сайті www.roman-teos.com , Like, Розповісти або відповідно «Мені подобається». Якщо відвідувач відкривав одну із веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакті, Google+ або Youtube. Плагін передаватиме на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту www.roman-teos.com відвідувач переглядав.

6.2 У разі використання будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакті, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збирання та використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакті, Google+ або Youtube, а також про права та можливості захисту персональних даних у даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на веб-сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакті, Google+ або Youtube.

6.3 Щоб уникнути зв’язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакті, Google+ або Youtube з веб-сайтом www.roman-teos.com та подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням веб-сайту www.roman -teos.com .

  1. Відомості про трафік, який проходить адміністрації www.roman-teos.com , електронною поштою та активність клієнтів в мережі Інтернет на веб-сайті www.roman-teos.com захищені відповідно до законодавства. Це означає, що адміністрація www.roman-teos.com не може втручатися у таємницю телекомунікацій.
  2. Адміністрація www.roman-teos.com має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів веб-сайту www.roman-teos.com на вимогу правоохоронних органів, на рішення/ухвалу суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу вимогу відповідно до чинного законодавства України .
  3. Адміністрація www.roman-teos.com не несе відповідальності за втрачену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів веб-сайту www.roman-teos.com , якщо такі виникли при користуванні веб-сайту www.roman -teos.com .
  4. Адміністрація www.roman-teos.com не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-сайті www.roman-teos.com , не зашкодить інтересам третіх осіб.
  5. Адміністрація www.roman-teos.com вживає заходів, щоб інформація на веб-сайті www.roman-teos.com була достовірною, однак не бере на себе відповідальності та не гарантує, що надана інформація та дані є точними, об’єктивними та актуальними на момент перегляду.
  6. Авторські матеріали, опубліковані на веб-сайті www.roman-teos.com , є точкою зору їх авторів, не є нормою і не повинні так тлумачитися. Адміністрація www.roman-teos.com не несе відповідальності за точність, об’єктивність та актуальність інформації, опублікованої на веб-сайті www.roman-teos.com , зокрема з посиланням на інші джерела.
  7. Усі права на веб-сайт www.roman-teos.com та його зміст належать адміністрації www.roman-teos.com або використовуються адміністрацією www.roman-teos.com за погодженням із правовласниками. Цей веб-сайт загалом та окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право та суміжні права», Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  8. Відвідувачі веб-сайту не повинні розповсюджувати, змінювати, передавати, використовувати будь-яку інформацію з веб-сайту www.roman-teos.com для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу адміністрації www.roman-teos.com . Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне посилання на веб-сайт www.roman-teos.com .
  9. Копіювання інформації з веб-сайту www.roman-teos.com може бути здійснене з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.
  10. Використання відвідувачем веб-сайту www.roman-teos.com відбувається на власний ризик користувача. В межах, які максимально дозволяє закон, ні адміністрація www.roman-teos.com , ні будь-яка інша сторона, залучена до створення, виробництва або обслуговування веб-сайту www.roman-teos.com , не несе відповідальності за прямі, непрямі чи випадкові збитки, які будь-коли завдавалися і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до веб-сайту www.roman-teos.com , користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо адміністрація www.roman-teos.com попереджала відвідувача про можливості таких збитків та втрат.
  11. Адміністрація www.roman-teos.com в жодному разі не буде причетна до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання веб-сайту www.roman-teos.com , або на будь-якому іншому взаємопов’язаному веб-сайті включаючи без обмеження будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у системі обробки інформації відвідувача, навіть якщо адміністрація www.roman-teos.com була швидко поінформована про можливість таких збитків.
  12. При роботі з веб-сайтом www.roman-teos.com відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на один веб-сайт, ні на його утримання або використання будь-яких елементів брендингу або логотипів веб-сайту www.roman-teos. com .
  13. Якщо Ви відвідали цей веб-сайт, Ви автоматично погоджуєтеся з цією Політикою конфіденційності. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності, Ви повинні залишити цей веб-сайт www.roman-teos.com .